dilluns, 8 de febrer del 2016

Anem al mercat!

Bé, més aviat hauríem de dir que el Mercat ha vingut a nosaltres de la mà de la Mariona que ens ha fet passar una bona estona i ens ha permès descobrir com cal anar al mercat per tal de fer un consum responsable!  

Per començar ens ha explicat la història d'en Sergi que un dia va anar al mercat i va comprar moltes coses i sense el cistell o cabàs i és clar va haver d'agafar moltes bosses de plàstic i a més a més com que no havia mirat el que li feia falta va resultar que no tot el menjar es va aprofitar i evidentment això no està massa bé! 

















Amb la història hem descobert que hi ha dues coses molt importants a tenir presents en sortir cap al Mercat; cal fer una llista del que realment es necessita i sobretot endur-se un cistell !!! 


Després de la història ha arribat el moment d'anar a comprar: a la fruiteria, a la pastisseria i al supermercat amb el cistell i tenint present que no cal comprar per comprar! ;) 

































Ha estat una estona molt divertida i estem segurs que ara quan anem al Mercat recordarem les dues coses coses: llista i cistell! 

Si voleu veure més imatges a l'apartat mèdia de l'Escola en penjarem més!  De moment us deixem amb la comprar... 








Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada