dimecres, 13 d’abril del 2016

EUROSTAGE 2016





Sovint quan parlem de pirates ens imaginem a dolents que van armats i lluiten els uns altres, però resulta que per sort no sempre els pirates són terrorífics i això és el que hem pogut comprovar aquests tres dies de convis a Eurostage! Han estat tres dies plens de bon moments, tres dies plens d'emocions, somriures, mirades, aventures, misteris... tres dies on hem pogut comprovar un cop més que el treball en equip és molt important i ha estat així com juntament amb en Capità Bombolla i els seus dos tripulants, en Garrapata i en Sapastre hem aconseguit trobar un tresor molt dolç i descobrir moltes arts pirates! 
























Hem gaudit d'àpats suculents, jocs exteriors, danses, jocs de nit, excursió a la platja, estones de joc lliure... hem estat d'allò més bé!!! 














































De ben segur que hores la majoria debem estar ja a punt d'anar al llit o fins i tot algú ja hi és i altres aviat hi aniran, però tot i el cansament val la pena sortir de l'Escola i poder compartir tres dies plegats, o sigui ara només ens queda espera a l'any vinent! 

Si voleu veure moltes més fotos i vídeos en breu n'anirem penjant a l'apartat multimèdia de la pàgina web!


Petonets pirates! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada