dijous, 22 d’octubre del 2015

Quin embolic!

Aquesta tarda a la classe del Sol i la Lluna hem pogut ajudar al nostre amic el Monstre de Colors que tal com ja ens va explicar a vegades s’embolica i necessita que se l’ajudi a separar les emocions, ja que totes barrejades no solen funcionar massa bé!

En arribar a la classe després del moment de dinar els Monstre s’havia amagat, però hem trobat 6 pots de vidre i amb això ho hem tingut clar, el Monstre necessitava la nostra ajuda i el primer que hem fet ha estat buscar-lo i la Valeria se l’ha trobat amagat entre el material del racó del traç.



























Seguidament hem començat a desembolicar-lo i anar guardant les emocions dins els seus pots!!! Alguna emoció estava molt embolicada i ha calgut ajuda externa i fins i tot estava tan embolicat que primer li faltava l’alegria i tot! Sort que en Biel se n’ha adonat i el Monstre ha pogut tenir totes les emocions.




















I en acabar el Monstre ha tornat al seu espai calmat i tranquil i fins i tot ens ha donat un petit detallet, un titella d’ell amb la nena que hem pintat i que ara ja podem tenir a casa i tot.


Un cop més tots junts hem aconseguit el que ens hem proposat i això és sensacional!

Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada