dijous, 15 d’octubre del 2015

La maleta

Aquest curs la Classe del Sol i la Lluna farem una activitat molt xula que ens permetrà coneixer-nos millor i formar així un súper equip ja que junts les coses sempre surten molt millor i és molt important tenir present que tots som únics i diferents, però al mateix temps compartim coses i gustos comuns i això és el que ens enriqueix i agrupa. 

L'activitat és diu LA MALETA. Sí, es tracta d'una maleta molt especial ja que a dins hi trobarem tres coses que ens agradin molt a nosaltres i que volguem compartir. Cal que siguin tres objectes que ens defineixin i com que el model és molt important les primeres en compartir la seva maleta han estat la Soraya i la Vanessa  i sabeu que comparteixen el gust per llegir!!! 

La Soraya ha portat un llibre perquè li agrada molt llegir, l'embolcall d'una xococalata perquè li agrada molt i un avió petit perquè li agrada molt viatjar en avió!!!









La Vanessa dins la maleta va posar-hi un llibre perquè també li agrada molt llegir, un capsa te, perquè li encanta i unes joies, perquè li agraden molt els anells i pulseres!!!










La propera setmana els hi tocarà a la Laia i a la Sofi, també volem saber que els hi agrada!!!




Petonets!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada