dijous, 28 d’abril del 2016

I per acabar... més llibres i contes!

La setmana dedicada a Sant Jordi acaba avui i la millor manera de fer-ho ha estat podent enquadernar el conte encadenat: En Koala i el seu amic creat pels alumnes d'educació primària i infantil,sí, aquest any els alumnes de primària s'han encarregat de crear el text del conte i els alumnes d'infantil han creat els dibuixos i cadascú de nosaltres ha pogut enquadernar el seu conte i decorar la seva tapa! 




Voleu saber com ho hem fet? 

Per començar necessitem: 
-  Fulls A4 de colors
-  Cartolines A4 de colors
-  Punxons i felpes
-  Fils i agulles 

I evidentment i molt important comptar amb l'ajuda de la Clàudia, mare de l'Izel de 2n d'EP que va venir a fer-nos aquest súper taller.

Les mestres van preparar el conte i els fulls i nosaltres vam haver de començar marcant amb ajuda d'una plantilla i els punxos els forats per poder enfilar el conte. 
Amb els forats fets (que no era gens fàcil ) va arribar el moment d'enfilar!  Amb el fil i l'agulla i l'ajuda de la Clàudia o alguna senyoreta comencem a cosir entrant l'agulla per tapa de davant i sortint per la de darrera i així anant repetint i al final voilà... el conte encadenat ja està enquadernat! 




















I si ahir a la tarda va ser la Marta qui ens va venir a explicar un conte avui han estat la Paula i la Gemma de 4rt d'ESO les que han vingut a veure'ns i ens han explicat dos contes molt especials: T'estimo quasi sempre de l'Anna Llenas i la Reina dels Petons de Kristien Aertssen, dos contes on l'amistat, l'amor i l'estima en són els protagonistes!























Des d'aquí els donem les gràcies a les nostres companyes i les esperem de nou ben aviat. 

I així, hem posat punt i final a una setmana plena de paraules, amor, estima i passió, això sí, per nosaltres demà arriba el gran dia, demà cap al Circ Cric! 

Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada