dimecres, 30 de març del 2016

Tornem-hi!!!

Les llunes i els Sols hem tornat amb molta energia i ganes de passar-ho bé i es nota que aquests dies de desconnexió ens han anat molt i molt bé, hem crescut molt, sí sí, ha estat només una setmana però tots estem més alts i guapos i guapes ( i ja ho èrem molt i molt)! 

Ahir ens vam retrobar i entre la piscina, la visita a l'hort on els espinacs i raves han crescut molt i les ganes de parlar de la nostra mona ens van fer passar un dia amb un record encara ben dolç! 




Avui el dia ja ha estat més mogudet i llunes i sols hem parlat del Circ, sí, encara estem acabant el projecte del segon trimestre i els sols han fet d'acròbates i les llunes han hagut de completar un pallasso que s'havia quedat sense nas, ulls i boca!!! 































I no només hem parlat del circ, no sinó que també hem tingut visita pirata, sí!!! Les convivències s'acosten i les aventures pirates comencen a entrar a la classe i avui tot just ha estat el primer dia!!! Quines ganes tenim de descobrir com fer un mapa, com descobrir un tresor, o fer un llargavistes o un parxe... ganes, ganes!!!!






























Per començar i com a bons pirates en cal tenir un vaixell!!!








Seguirem informant!!!

PETONETS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada