diumenge, 22 de novembre del 2015

Santa Cecília 2015

I un any més arriba la festa de Santa Cecília, dia en què la música és la protagonista absoluta i que aquest curs al Nou Patufet ha estat de nou un èxit absolut! 

Per començar al matí vam baixar a Bruniquer on vam poder escoltar la Myriam, germana de l'Andrea tocant el piano, l'Anna tocant el clarinet i la Rosa tocant el piano. Ens van deixar bocabadats i amb moltes ganes de sortir i demostrar als nostres companys els planetes i els robots com els més petits cantem molt i molt bé!!!










Ens voleu escoltar?






Ho hem fet molt bé oi?  Seguidament van cantar els Planetes i Robots que també vam demostrar que són uns artistes! 

A la tarda va continuar la festa, però aquesta vegada nosaltres vam ser els convidats! Per començar en Marc, el pare d'en Noah ens va sorprendre a tots amb una bonica cançó i seguidament els The Incorregilbles blues band amb el pare d'en Quim al capdavant ens van fer ballar de valent!
















Queda clar que hi havia molt moviment oi?  Des d'aquí els volem donar a gràcies a tots per venir!!!! Us esperem ben aviat una altra vegada!

I per acabar us deixem amb el mural que hem elaborat seguint les indicacions de la súper comissió de Santa Cecília, on tots hem compartit la nostra cançó preferida! Aqui teniu la playlist de les llunes i els sols!


Petonets musicals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada