dimarts, 22 de setembre del 2015

Seguim !

I comença la segona setmana al Nou Patufet i sembla que poc a poc tots ens sentim cada vegada més a gust en el nou espai i les primeres amistats i rialles entre els dos grups comencen a ser presents i això és percep ja a l'ambient. 

Les mirades i confidències entre uns i altres són freqüents i de manera suau, lenta i sentint-nos ben acompanyats comencem a entrar a la rutina que ens permetrà anar adquirint seguretat i autonomia. Els matins després d'una estona d'entrada relaxada, arriba el moment del bon dia i el com estem (els càrrecs i calendari ja arribaran) i en acabar estona d'esmrozar i pati i en entrar estoneta de racons on tot jugant començarem aprendre! 

El racó del traç 

Una mica de motricitat fina! 

Expliquem contes 

Nosaltres els mirem

Trencaclosques 











































































I aquestes dues tardes hem començat amb els AMBIENTS, on som nosaltres els que escollim on volem anar i la Soraya i la Vanessa, amb ajuda de l'Irene i la Carla ens proposen materials i activitats i nosaltres anem fent. Tot just estem començant i queda molt per fer, però aquests dos dies ja hem començat sentir-nos relaxats i tranquils tot jugant i aprenent al mateix temps! 

Ahir, pintura 

Gaudim creant 

Fareu una obra? 

Qualsevol espai es bo per exposar 

Assemblea avui abans de començar

Ceres, tisores... 

I ara el malalt és ? 

Fem torres 

Teatre i emocions 

Hora de donar el berenar! 






















Ah!!! demà sabrem el nom del grup!!! La cosa està pràcticament decidida!!  Demà us informem!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada