dimecres, 16 de desembre del 2015

El patge Xiu Xiu

Ahir ja us dèiem que avui seguiríem reben visitites i evidentment així ha estat! Aquesta tarda el Patge Reial ha arribat a l'Escola i acompanyats pels Robots i Planetes l'hem rebut al nostre pati!



El patge no arribat pas en camell no! Aquesta vegada ha fet l'última part del trajecte amb el seu mitjà de transport preferit, la moto! 

En entrar la música reial sonava i en Cesc i la Bàrbara li han fet entrega de les claus del NOU PATUFET per tal que pugui venir quan vulgui!!!  






El patge ens ha explicat que li ha costat una mica arribar fins aquí ja tenim nova escola i és clar en un primer moment no sabia ben bé cap a on anar i només entrar s'ha quedat bocabadat en veure els canvis que hem fet, li han encantat!!!




Després del seu discurs ha arribat el moment d'apropar-nos i parlar amb ell mentre li fèiem entrega de la carta que hem fet tots junts. 










Abans de marxar toca foto de grup!!! 





Són d'aquells moments màgics, únics i especials...  Esperem que per en Patge Xiu Xiu també hagi estat una bona estona i que el proper desembre torni a visitar-nos! Moltes gràcies i fins aviat!



A l'apartat de mèdia de l'Escola podeu veure més imatges.

Petonets reials!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada